Häävideot ja -koosteet

 

Ammattimaisella häävideokuvauksella saadaan taltioitua sekä parempi kuvan- että äänenlaatu. Kokemuksemme monien erilaisten häävideoiden tuottamisesta auttaa kokonaisnäkemyksessä aina suunnittelusta leikkaukseen.

Suosittuja ovat 5-15 minuutin pituiset ns. hääkoosteet. Noin vartin pituiseen koosteeseen mahtuu yllättävän paljon materiaalia häävalmisteluista, itse hääseremoniasta ja juhlapaikasta. Hinnat alkaen 485€ alv.0, sisältäen kuvauksen, editoinnin, taustamusiikkia ja kuvausvaloja.

 

Hääelokuvat

Pidemmät hääelokuvat teemme vähintään kahden taltioijan voimin. Silloin on mahdollista saada esim. kokonaisia seremonioita talteen eri kuvakulmia vaihdellen. Hinnat alkaen 1300€ alv. 0% sisältäen kuvauksen, editoinnin, taustamusiikkia ja kuvausvaloja.

Häävideossa tai -koosteessa voi myös olla mukana ilmakuvaa tapahtumapaikoista jos sää ja olosuhteet sallivat ilmakuvauksen.

Häävideo tai -kooste on myös mainio pysyvä muisto ja lahjaidea hääparille!

Wedding videos

We also speak English and have experience in producing wedding and engagement videos of different cultures. Please don't hesitate to ask us for more information! A wedding video is also a perfect idea as a present for the wedding couple!

"Kiitos vielä valtavasti, kun olit taltioimassa meille niin tärkeää ja ikimuistoista päivää. Video on saanut todella hyvää palautetta häävierailtamme. Aivan ihana muisto meille!" Elina

"Kiitos paljon, olet tehnyt hienon videon, olen iloinen kun saimme nämä videot hääjuhlasta!" Eeva

Saatavilla työnäytteitä pyynnöstä.

Yhteydenotto/Contact

Vastaamme mielellämme tiedusteluihinne!

Tapani Ruuska

p. 040 7676 738

info(at)esvideo.fi

040 7676 738 / +358 40 7676 738

© 2020 E & S Media