Onnistunut markkinointi- ja yritysvideo

 

Riittävän valaistuksen tarve korostuu Suomessa varsinkin pitkän ja hämärän talven vuoksi. Sen vuoksi markkinointivideoissa toimivat hyvin tilat joissa on joko riittävästi luonnonvaloa tai lisävalaistusta. Värikkyys on usein eduksi joko tilan seinä- ja sisutusmateriaaleissa tai kuvattavien henkilöiden vaatetuksessa.

 

Videoissa on visuaalisuuden ohella tärkeää panostaa laadukkaaseen audioon. Brändifontit ja -värit ovat osa kokonaisuutta ja lisäksi asiakas voi halutessaan valita 2-5 yrityksen "tunnusmelodiaa" etukäteen. Katalogipalvelut Epidemic, Artlist, Musicbed, Audioblocks ja Premiumbeat tarjoavat edullisesti ja runsaasti erilaisia rojaltivapaita musiikkivaihtoehtoja, joiden valikoimiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.

Autamme teitä mielellämme kaikissa yritysvideoonne liittyvissä järjestelyissä. Myös fixing & location scouting -järjestelyt onnistuvat yli sadassa maassa yhteistyökumppaneidemme kautta.

markkinointivideot

Studiokuvaukset ja kuvauskalustoa

Kalustostamme löytyy mm.

  • 4m korkea kamerakraana moottoripäällä raskaille kameroille

  • Dollyrata istuimella, pituus 6m, jatkettavissa

  • Flycam -stabilisaattori isoille kameroille, Crane pienemmille

  • Taustakangaskuvaus: chroma green, chroma blue, valkoinen vinyylitausta, mustat kankaat, harmaa tausta

  • Tungstenvaloja ja ledpaneeleja, mm. 2x Aputure Light Storm LS 1c 120W

  • Pyörivä kuvausalusta moottorilla, halkaisija 80cm, paino 250kg
     

Kuvausvälineiden ja ledpaneelien vuokraus on myös mahdollista.
 

videotuotanto kamerakraana
Dollyrata videomarkkinointi
pyörivä kuvausalusta moottorilla.jpg

Videotuotanto Helsinki

Videotuotantomme tarjoaa erilaisia kuvaus- ja editointiratkaisuja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kuvaamme myös monikamerataltiointeja sekä ilmakuvausta droonilla. Käytössämme on monipuoliset liikuteltavat kuvausvälineet mm. chroma- ja taustakankaat.

Toteutamme ketterästi yrityksenne haastattelut, yritys-, markkinointi- ja koulutusvideot. Yksityisasiakkaille tarjoamme monipuolista videotuotantoa kuten musiikki- ja esittelyvideot sekä tapahtumataltioinnit. Liikumme tarvittaessa myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

yritysvideot.JPG

Ilmakuvaus

Kuvaamme ilmavideoita ja ilmavalokuvia droonilla. Nyt myös uutuutena anamorfinen ilmakuvaus. Pyydämme ottamaan huomioon säävarauksen sekä lait ja asetukset miehittämättömien ilma-alusten käytöstä. Lisätietoja Trafin sivuilla.

Ilmakuvaus ilmavalokuva ilmavideo

Yhteydenotto

Vastaamme mielellämme tiedusteluihinne!

​​

Tapani Ruuska

p. 040 7676 738

info(at)esvideo.fi

Asiakkaitamme

040 7676 738 / +358 40 7676 738

© 2020 E & S Media